[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Het gevoelige buikje van uw kitten voeden – Ontdek Hill's™ Science Plan™ Kitten 1st Nutrition Mousse!

Hill’s™ Science Plan™ kitten-voeding bevat DHA, een omega-3 vetzuur dat aanwezig is in moedermelk. DHA is essentieel voor de ontwikkeling van gezonde hersenen. Om uw kitten te helpen spenen en overgaan van moedermelk op vaste voeding is er Science Plan™ Kitten 1st Nutrition Mousse. Het heeft een zachte textuur en een smaak waar uw kitten dol op zal zijn. Met hoogwaardige ingrediënten om een optimale groei te ondersteunen, is dit een voeding die voor kittens zeer goed verteerbaar is en ze gretig zullen oplikken.

Afwisseling voor een kitten vanaf 3 weken oud

Met de mousse, natvoer in blikjes en maaltijdzakjes en brokjes*, heeft u een gevarieerde keuze aan Hill's producten, vormen en texturen om uit te zoeken waar uw kitten de voorkeur aan geeft. Al deze producten voldoen aan de voedingsbehoeften van uw kitten. Heeft u eenmaal de voeding van haar keuze gevonden, dan kunt u deze blijven geven van de speenperiode (3 weken) tot ze 1 jaar oud is. Dat is niet alleen handig voor u, maar ook goed voor uw kitten.

Hoe voedt u uw kitten?

Een kitten heeft een klein buikje. Daarom kunt u haar het beste meerdere, kleine maaltijden per dag geven. Geef haar minimaal vier keer per dag voeding in een schoon voerbakje, tot ze zes maanden oud is.

Lees ook onze andere tips over het voeden van uw kitten .

* Aan de kitten brokjes kunt u warm water toevoegen, dit laten weken en tot een pasta mengen.

[ ↑ skip to content ↑ ]