[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Op zoek naar perfect gebalanceerde dierenvoeding met natuurlijke ingrediënten? Probeer de NIEUWE Hill’s™ Ideal Balance™.

U wilt het beste voor uw huisdier, dus ook de gezondste voeding. Natuurlijke dierenvoeding lijkt dan een goed idee. Maar hoe kunt u er zeker van zijn dat de voeding de perfecte balans aan voedingsstoffen bevat die uw huisdier nodig heeft?

Bij Hill’s weten we wat u belangrijk vindt. Daarom hebben we Hill’s™ Ideal Balance™ ontwikkeld. Ideal Balance is 100% gebalanceerde voeding met natuurlijke ingrediënten, met de juiste balans van eiwitten, vitaminen en andere voedingsstoffen die uw huisdier nodig heeft om zijn hele leven gezond te blijven.

Omdat mager eiwit van een hoge kwaliteit belangrijk is, hebben we van verse kip het nr. 1 ingrediënt in Ideal Balance gemaakt, en hebben we voor de gezondheid van de blaas van uw huisdier cranberries (veenbessen) toegevoegd.

Bovendien bevat Ideal Balance geen maïs, tarwe of soja, en geen kunstmatige toegevoegde kleur-, smaak- of conserveermiddelen. Alleen 100% gebalanceerde voeding en een heerlijke smaak, gegarandeerd.

U vindt meer informatie over perfect gebalanceerde voeding met natuurlijke ingrediënten op onze website.

[ ↑ skip to content ↑ ]