[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Spijsverteringsproblemen en stress bij kleine honden

Ingrediënten tegen stress, zoals melkeiwit, helpen de reacties van het zenuwstelsel te kalmeren. Op die manier sturen de hersenen minder stress-signalen naar het spijsverteringskanaal. Wat bij honden leidt tot minder stress-gerelateerde spijsverteringsstoornissen.

Gember en licht verteerbare voedingsstoffen helpen het spijsverteringskanaal te kalmeren, en de juiste combinatie van vezels helpt om alles met precies de juiste snelheid te verplaatsen in de darmen.

Prebiotische vezels bevorderen ook de groei van goede darmbacteriën in het darmkanaal, en zorgen zo voor een gezondere en efficiëntere spijsvertering.

Bij honden die last van stress hebben, is het belangrijk om het grootste probleem aan te pakken (stress en het effect ervan op het lichaam). Daarnaast moeten de gevolgen (de spijsverteringsproblemen) worden aangepakt, om ervoor te zorgen dat de hond zich snel beter voelt. Honden met een gezonde spijsvertering kunnen de stress en drukte van de buitenwereld veel beter aan. Deze holistische benadering komt dus de algemene gezondheid ten goede.

Aangezien vooral kleine hondjes aanleg hebben voor problemen door stress, is Prescription Diet™ i/d™ Stress speciaal samengesteld voor honden onder de 14 kg! Informeer bij uw dierenarts als u denkt dat dit de juiste voeding voor uw hond kan zijn!

[ ↑ skip to content ↑ ]