[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Nieuws - Januari

laatste wijziging 18/01/2017
vAls uw hond een spijsverteringsaandoening heeft, bent u op zoek naar de meest betrouwbare oplossing. Gelukkig ligt de oplossing van het probleem vaak in de keuze van de juiste voeding. Hill's™ Prescription Diet™ i/d™ bevat nu innovatieve, nieuwe ingrediënten die nog beter werken om dagelijkse spijsverteringsproblemen op te lossen.
laatste wijziging 18/01/2016
Kleine hondjes, relax! Stress kan bijdragen aan spijsverteringsproblemen en ze zelfs veroorzaken, maar het goede nieuws is dat de juiste voeding echt kan helpen. Ontdek vandaag nog wat de NIEUWE Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ Stress voor uw gestreste hond kan doen!
laatste wijziging 27/01/2015
De 10 Week Challenge en de NIEUWE Science Plan™ Perfect Weight helpen u daarbij. Ga de uitdaging aan en maak kans op gratis huisdiervoeding, aan de deur geleverd, samen met tips om uw huisdier te helpen een gezond gewicht te bereiken. Meld u vandaag nog aan!
laatste wijziging
A proper pet diet is completely different from a human diet, although many pet owners do not full appreciate that. The facts are that what is good to eat for humans is not always okay to feed their beloved pets.
laatste wijziging 07/02/2013
Geborrel in darmen en buik zijn nooit goed nieuws voor huisdieren. Voor eigenaren die de vervelende gevolgen van ongelukjes op het tapijt van hun huisdieren moeten schoonmaken, zijn spijsverteringsproblemen een van de weinige nadelen van het houden van een huisdier.
laatste wijziging 26/02/2013
'Werkhonden' zijn hondenhelden en de helden die we in het dagelijkse leven zien zijn politiehonden en blindengeleidehonden. Een andere groep die we minder vaak zien zijn de speciaal opgeleide reddingshonden.
laatste wijziging 26/02/2013
Deelt u uw slaapruimte met uw harige vriendje? Uit een recente online poll blijkt dat bij 90% van de katteneigenaren de kat in de slaapkamer mag slapen, en dat katten bij meer dan 50% van de baasjes in bed mag slapen.
[ ↑ skip to content ↑ ]