[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Nieuws - in het afgelopen jaar

laatste wijziging 16/08/2017
Een gevoelige spijsvertering en een gevoelige huid blijven lastige problemen voor veel huisdiereigenaren. Vaak komen beide problemen samen voor. Hill’s heeft hier een oplossing voor… Eén voeding, ontwikkeld om zowel de spijsvertering als de huid tegelijk te ondersteunen: NIEUWE Science Plan™ Sensitive Stomach & Skin!
laatste wijziging 23/06/2017
Aangepaste voeding, met een samenstelling op basis van tientallen jaren aan onderzoek naar veroudering, kan een wereld van verschil betekenen voor uw 7+ jaar oude kat! Science Plan™ Youthful Vitality is precies wat een kat op leeftijd nodig heeft: een samenstelling met ingrediënten voor een energieke en levenslustige kat die goed in haar vacht zit en een gezonde hersenfunctie heeft!
laatste wijziging 27/02/2017
De voeding waar katten en honden dol op zijn heeft een nieuwe verpakking! Binnenkort kunt u de moderne nieuwe verpakking in de schappen van uw favoriete dierenwinkel vinden. Op zoek naar een Hill’s verkooppunt? Vind er hier een bij u in de buurt.
laatste wijziging 18/01/2017
vAls uw hond een spijsverteringsaandoening heeft, bent u op zoek naar de meest betrouwbare oplossing. Gelukkig ligt de oplossing van het probleem vaak in de keuze van de juiste voeding. Hill's™ Prescription Diet™ i/d™ bevat nu innovatieve, nieuwe ingrediënten die nog beter werken om dagelijkse spijsverteringsproblemen op te lossen.
laatste wijziging 24/11/2016
Heeft uw huisdier last van nierproblemen en last van zijn gewrichten? Nu is er een voeding die beide problemen aanpakt! Maak kennis met de ENIGE oplossing voor nierproblemen die ook de mobiliteit verbetert: Hill's™ Prescription Diet™ k/d™+Mobility, met de volledige effectiviteit van k/d™ plus j/d™
laatste wijziging 24/10/2016
Lichaamsbeweging is net zo belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid van je hond als voor je eigen gezondheid.
laatste wijziging 25/08/2016
"Waarom eet mijn hond poep?" Dat is geen gekke vraag van huisdiereneigenaren.
laatste wijziging 12/05/2016
Hill’s roept uit voorzorg vrijwillig een gelimiteerd aantal productiepartijen terug van bepaalde maaltijdzakjes voor de kat. Deze maaltijdzakjes zijn vanaf december 2015 op de Nederlandse en Belgische markt verkrijgbaar. Vanwege een vergissing door een ingrediëntenleverancier bevatten deze producten een hoog gehalte aan ijzer. IJzer is een essentiële voedingsstof in kattenvoeding, maar teveel ijzer kan leiden tot maag-darmproblemen, zoals diarree en braken en kan ernstigere gezondheidseffecten hebben. Indien u een product in huis heeft dat onder de terugroepactie valt, geef dit dan niet aan uw kat; neem bij twijfel contact op met uw dierenarts.
Klik hier voor meer informatie en een volledige lijst van producten en de specifieke THT-datums die onder deze terugroepactie vallen.
laatste wijziging 06/05/2016
Iedereen kan een allergie ontwikkelen: niet alleen mensen, maar ook honden, katten en andere dieren. Er bestaat weinig verschil tussen de oorzaak van allergieën bij mensen en bij honden.
laatste wijziging 18/01/2016
Kleine hondjes, relax! Stress kan bijdragen aan spijsverteringsproblemen en ze zelfs veroorzaken, maar het goede nieuws is dat de juiste voeding echt kan helpen. Ontdek vandaag nog wat de NIEUWE Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ Stress voor uw gestreste hond kan doen!
laatste wijziging 21/12/2015
Wist u dat de voedingsbehoeften van uw kat na sterilisatie/castratie veranderen? Katten hebben minder calorieën en lagere gehaltes aan mineralen nodig om hen te helpen overgewicht, blaasproblemen en nog veel meer te voorkomen. Meer informatie over de juiste stap qua voeding na sterilisatie/castratie: Hill's™ Science Plan™ VetEssentials NeuteredCat!
laatste wijziging 16/12/2015
De feestdagen zijn een ideale gelegenheid om je vrolijke viervoeter extra veel liefde te geven - hier volgen wat tips om de feestdagen nog fijner te maken voor je hond.
laatste wijziging 16/12/2015
De feestdagen zijn een ideale gelegenheid om je zijdezachte vriend(innet)je extra veel liefde te geven - hier volgen wat tips om de feestdagen nog gezelliger te maken voor je kat.
laatste wijziging 07/12/2015
Blaasproblemen zijn nooit leuk - vooral niet voor huisdieren, die niet kunnen zeggen hoe ze zich voelen. Gelukkig zijn honden gewoonlijk goed in signalen geven bij een probleem. Leer deze tekenen te herkennen! Bovendien is er ook een nieuwe voeding van Prescription Diet™ die kan helpen! Meer informatie ...
laatste wijziging 01/09/2015
Kijk vanaf mei 2015 uit naar de nieuwe, makkelijk leesbare verpakking! De Hill’s Prescription Diet verpakking heeft een prachtig, nieuw design met enkele nieuwe voordelen. Lees meer…
laatste wijziging 22/07/2015
U wilt het beste voor uw huisdier, dus ook de gezondste voeding. Natuurlijke dierenvoeding lijkt dan een goed idee. Maar hoe kunt u er zeker van zijn dat de voeding de perfecte balans aan voedingsstoffen bevat die uw huisdier nodig heeft?
laatste wijziging 26/06/2015
Wist u dat katten door overgewicht een verhoogd risico op urinewegproblemen hebben? Nu hoeft u niet meer te kiezen welk van beide problemen u het eerst aanpakt! Vraag uw dierenarts vandaag nog naar de NIEUWE Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic+Urinary! Meer informatie ...
laatste wijziging 26/06/2015
Deze aandoeningen samen aanpakken is een goede manier om honden weer actief te krijgen - minder gewicht betekent minder belasting van de gewrichten en met minder zwaar belaste gewrichten kunnen honden weer actiever worden en meer calorieën verbranden. Vraag uw dierenarts naar de NIEUWE Hill's™ Prescription Diet™ Metabolic+Mobility! Meer informatie ...
laatste wijziging 24/03/2015
Ga de 10 Week Challenge aan! Deelnemers krijgen genoeg GRATIS Science Plan™ Perfect Weight-voeding, aan de deur geleverd, om de uitdaging af te ronden (plus geweldige bewegingstips voor huisdieren); zo komt een gezond gewicht wel heel makkelijk dichterbij. Dus waar wacht u nog op?
laatste wijziging 10/03/2015
Prescription Diet™ k/d™ kattenvoer bevat nu de NIEUWE Enhanced Appetite Trigger (EAT) Technologie, waardoor k/d smakelijker is dan ooit! Het is wetenschappelijk bewezen dat k/d voeding met EAT-Technologie helpt om de eetlust van katten met een nieraandoening te verbeteren. U kunt nu uw kat helpen om weer van haar maaltijden te genieten!
laatste wijziging 17/02/2015
Introductie van NIEUWE c/d™ Urinary Stress Reduced Calorie, met alle klinisch bewezen voordelen van de originele c/d™ Urinary Stress-variant, maar met minder calorieën om katten op een gezond gewicht te houden. Ontdek hoe het werkt…
laatste wijziging 27/01/2015
De 10 Week Challenge en de NIEUWE Science Plan™ Perfect Weight helpen u daarbij. Ga de uitdaging aan en maak kans op gratis huisdiervoeding, aan de deur geleverd, samen met tips om uw huisdier te helpen een gezond gewicht te bereiken. Meld u vandaag nog aan!
laatste wijziging 12/12/2014
Is voedselovergevoeligheid de oorzaak van de spijsverteringsproblemen van uw hond? Lees meer over voedselovergevoeligheid en de behandeling hiervan...
laatste wijziging 05/12/2014
De nieuwe Hill's™ Science Plan™ Perfect Weight is een heerlijke voeding waarvan bewezen is dat deze uw huisdier helpt een gezond gewicht te bereiken en op gewicht te blijven, terwijl het zich vol en verzadigd voelt. Er bestaat een direct verband tussen een gezond gewicht en een hogere levensverwachting bij huisdieren, dus een voeding die huisdieren helpt overtollige calorieën effectiever te verbranden helpt hen ook om langer van het leven te genieten. Lees meer
laatste wijziging 27/06/2014
Wist u dat het geven van hondensnoepjes, tussendoortjes of snacks aan uw hond belangrijk is voor uw onderlinge band? Maar let op: als u de verkeerde snoepjes op de verkeerde momenten geeft, kan dit leiden tot overmatige gewichtstoename of zelfs ongewenst gedrag stimuleren! Lees meer over hoe u snoepjes op de juiste manier geeft: wanneer en waar u uw hond welke snoepjes geeft.
laatste wijziging 27/06/2014
Als uw kat moet afvallen, wilt u haar kunnen belonen als ze op de goede weg is. Maar geef haar wel gezonde snacks, snoepjes of tussendoortjes, zodat zij toch haar streefgewicht bereikt waar u samen zo hard naar toe hebt gewerkt. U kunt de juiste snacks zelfs gebruiken als beloning bij de spelletjes die u samen speelt!
laatste wijziging 09/06/2014
Iedere hond houdt van wat lekkers.
laatste wijziging 20/05/2014
Stress. Iedereen heeft er wel eens last van, ook uw huisdier. Stress kan gevolgen hebben voor de gezondheid van uw kat en kan zelfs tot bepaalde aandoeningen aan de urinewegen leiden. Maar waardoor raken katten eigenlijk in de stress?
laatste wijziging 09/05/2014
Is uw kleine hond een beetje aangekomen?
laatste wijziging 23/04/2014
In de eerste drie weken van hun leven krijgen kittens alle benodigde voedingsstoffen via de moedermelk. Daarna is de keuze welke voeding u gaat geven en welke ingrediënten haar kleine buikje gaan vullen van vitaal belang om haar te helpen opgroeien tot een gezonde volwassen kat.
laatste wijziging 31/03/2014
Plast uw kat naast de kattenbak? Perst ze tijdens het plassen? Zo ja, dan heeft ze mogelijk een aandoening aan de lagere urinewegen (FLUTD, 'Feline Lower Urinary Tract Disease'). FLUTD is een veel voorkomende, ernstige en pijnlijke aandoening, die echter vaak kan worden aangepakt door een verandering van voeding.
laatste wijziging 20/03/2014
Dierenartsen over de hele wereld adviseren Hill’s aan hun klanten en geven onze voeding aan hun eigen huisdieren. Vraag het maar aan Christina Fach, een dierenarts uit Duitsland, die Science Plan aan haar eigen huisdieren geeft en haar klanten adviseert om hetzelfde te doen.
laatste wijziging 13/03/2014
Heeft uw kat last van een urinewegaandoening, zoals blaasontsteking, blaasgruis of blaasstenen? Wij kunnen u geruststellen. De juiste, door uw dierenarts aanbevolen, voeding kan uw kat helpen zich snel beter te voelen en een terugkeer van het probleem voorkomen. De NIEUWE Hill’s™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress is wetenschappelijk bewezen voeding om de terugkeer van FIC-symptomen ('Feline Idiopatische Cystitis', een veel voorkomende vorm van FLUTD, een aandoening van de lagere urinewegen) te verminderen, en bevat ingrediënten om stress te beheersen.
laatste wijziging 07/03/2014
Goede voeding draait niet alleen om ingrediënten, maar ook om uitgebalanceerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid. Daarom hebben onze experts speciaal aangepaste samenstellingen van dierenvoeding ontwikkeld, die een perfect gebalanceerde voeding voor uw huisdier bieden.
laatste wijziging 27/02/2014
Als uw kat op onverwachte plaatsen plast, bijvoorbeeld op de huiskamervloer, probeert ze u misschien te vertellen dat ze een probleem heeft met haar urinebuis of blaas, een zogenaamde urinewegaandoening. Deze aandoening komt vaak voor, is uiterst pijnlijk en kan levensbedreigend zijn als het niet wordt behandeld, omdat ze op een ernstigere ziekte kan wijzen. Raadpleeg dus zo snel mogelijk uw dierenarts.
laatste wijziging 05/02/2014
Bij Hill’s weten we dat u alleen het beste voor uw huisdier wilt. Daarom gebruiken we alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit in al onze dierenvoeding om voor een heerlijke maaltijd te zorgen!
laatste wijziging 07/11/2013
Hill’s™ Prescription Diet™ y/d™ is nu nog smakelijker. Van deze speciale voeding is wetenschappelijk bewezen dat het de gezondheid van de schildklier van een kat met hyperthyroïdie in slechts 3 weken kan verbeteren.
laatste wijziging 19/09/2013
Als u een te zwaar huisdier heeft, bent u niet alleen. Bijna de helft van de honden en katten in Nederland zijn te zwaar omdat hun baasjes denken dat 'liefde door de maag gaat'.
laatste wijziging 25/09/2013
Als uw hond een voedselallergie heeft, ligt dat bijna altijd aan een reactie op het eiwit in zijn eten. Om deze jeukerige aandoening aan te pakken, heeft Hill’s Prescription Diet™ z/d™ ULTRA samengesteld. Deze voeding bevat sterk gehydrolyseerd eiwit ter minimalisering van de allergische reacties die de huid, vacht en maag van uw hond kunnen aantasten.
laatste wijziging 23/09/2013
Twee vijfde van de Nederlandse honden- en kattenliefhebbers (40%) geeft aan dat ze er geen problemen mee zouden hebben hun huisdier dieetvoer te geven als het dier het lekker vindt en hierdoor gewicht verliest.
laatste wijziging 3/6/2013
Komt de oude dag van uw kat al in zicht? Als katten ouder worden, verandert hun stofwisseling en zijn ze minder actief. Hierdoor hebben ze andere voedingsbehoeften. Lees hoe de behoeften van uw kat vanaf haar 11e levensjaar veranderen.
laatste wijziging 26/02/2013
'Werkhonden' zijn hondenhelden en de helden die we in het dagelijkse leven zien zijn politiehonden en blindengeleidehonden. Een andere groep die we minder vaak zien zijn de speciaal opgeleide reddingshonden.
laatste wijziging 26/02/2013
Deelt u uw slaapruimte met uw harige vriendje? Uit een recente online poll blijkt dat bij 90% van de katteneigenaren de kat in de slaapkamer mag slapen, en dat katten bij meer dan 50% van de baasjes in bed mag slapen.
laatste wijziging 11/05/2011
Welkom op de vernieuwde Hill’s website. We hebben het ontwerp van deze website opgefrist om uw online ervaring te verbeteren, en om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken te ontdekken hoe Hill’s u kan helpen om nog beter voor uw huisdier te zorgen.
laatste wijziging 07/02/2013
Geborrel in darmen en buik zijn nooit goed nieuws voor huisdieren. Voor eigenaren die de vervelende gevolgen van ongelukjes op het tapijt van hun huisdieren moeten schoonmaken, zijn spijsverteringsproblemen een van de weinige nadelen van het houden van een huisdier.
laatste wijziging 29/07/2013
U ziet dat uw hond overal jeuk heeft. Daarnaast heeft hij last van maag-darmproblemen, chronische diarree of winderigheid. Hij kan braken, aan zijn oren krabben en zelfs met zijn kop over de grond schuren. Wat is er aan de hand?
laatste wijziging 15/07/2013
Vanaf de leeftijd van 11 jaar worden katten meestal als ‘op leeftijd’ of ‘senior’ beschouwd. Deze levensfase wordt vaak gekenmerkt door verschillende lichamelijke- en gedragsveranderingen. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn zodat u uw oudere kat kunt helpen genieten van een lang en gezond leven.
laatste wijziging
A proper pet diet is completely different from a human diet, although many pet owners do not full appreciate that. The facts are that what is good to eat for humans is not always okay to feed their beloved pets.
laatste wijziging 19/01/2011 15:42:00
The Pet Professors answer pet owners' question - from pets' point of view. Ask your own question at www.facebook.com/PetProfessors!
laatste wijziging 18/07/2012
Heb je een pup of kitten, hond of kat die er wel eens een bende van maakt? Grijp dan nu de kans om mee te doen aan de 'Grootste Puinhoop wedstrijd'. Het enige dat je hoeft te doen is je huisdier in de puinhoop vast te leggen op foto of video, deze te uploaden op www.facebook.com/HillsNL en je foto of video te delen met je vrienden. Elke week wint de deugniet met de meeste stemmen een Samsung ES17 digitale camera en dingt hij mee naar de hoofdprijs, een Apple iPad3. Wacht niet te lang, de wedstrijd loopt tot 30 september 2012!
laatste wijziging 27/07/2012
We hebben Lynda geïnterviewd over haar baan en hoe zij het vindt om met en voor honden en katten te werken.
[ ↑ skip to content ↑ ]