[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Een bewezen manier om een gezond gewicht te bereiken

Om uw huisdier te helpen genieten van een lang en gelukkig leven is het belangrijk te weten wat zijn individuele optimale lichaamsgewicht is. Huisdieren met een optimaal gewicht kunnen rennen, springen, spelen en gemakkelijk meedoen aan gezinsactiviteiten. Daardoor zijn ze van nature actiever en volgen ze u graag, waar u ook heengaat.

Uit onderzoek blijkt dat huisdieren met overgewicht meer risico lopen op levensveranderende ziekten zoals diabetes mellitus(suikerziekte), aandoeningen van de urinewegen en artritis (gewrichtsontsteking). Ons gezond verstand zegt ons ook dat huisdieren met overgewicht het zwaarder hebben dan hun slankere soortgenootjes. Eenvoudige dingen zoals trappenlopen, op de bank springen en naar u toe rennen om u te begroeten, worden gewoon lastiger als uw huisdier zwaarder is.

Eigenaren weten dat etenstijd voor hun huisdier één van de leukste momenten van de dag is. Het is belangrijk dat uw huisdier voer eet waar hij dol op is, maar u hoeft niet zijn gezondheid en figuur op het spel te zetten om hem tevreden te houden. Daarom heeft Hill's de nieuwe Hill's™ Science Plan™ Perfect Weight ontwikkeld – een nauwkeurig samengestelde combinatie van hoogwaardige ingrediënten, speciaal ontwikkeld om uw huisdier te helpen calorieën te verbranden in plaats van ze op te slaan als extra vet. Perfect Weight is niet alleen effectief, het heeft ook een heerlijke kipsmaak waar uw huisdier zo van houdt. Geen ingewikkelde methodes om het voer af te meten, geen saaie, smakeloze voeding en geen onmogelijk kleine porties. Nu kan uw huisdier gemakkelijk een gezond gewicht bereiken met een voer waar hij dol op is!

[ ↑ skip to content ↑ ]