[ ↓ skip to navigation ↓ ]
 • Prescription Diet

  Prescription Diet™

  Klinisch geteste therapeutische voeding om de belangrijkste gezondheidsproblemen van uw huisdier te verzachten.

  Meer informatie
 • Science Plan


  Science Plan™

  Wetenschappelijk ontwikkelde voeding die past bij de leeftijd, grootte en gevoeligheid van uw huisdier.

  Meer informatie
 • VetEssentials

  VetEssentials

  Voeding die speciaal is samengesteld met het oog op de essentiële voedingsbehoeften van huisdieren tijdens ieder stadium van hun leven.

  Meer informatie
 • Nature's Best

  Nature's Best™

  Perfect uitgebalanceerde voeding vervaardigd met hoogwaardige, gezonde bestanddelen.

  Meer informatie
U abonneren op nieuws via RSS

Nieuws

Heeft uw kat een aandoening aan de urinewegen?

Plast uw kat naast de kattenbak? Perst ze tijdens het plassen? Zo ja, dan heeft ze mogelijk een aandoening aan de lagere urinewegen (FLUTD, 'Feline Lower Urinary Tract Disease'). FLUTD is een veel voorkomende, ernstige en pijnlijke aandoening, die echter vaak kan worden aangepakt door een verandering van voeding.

Hoe voeding de gezondheid van de urinewegen bij uw kat kan ondersteunen

Heeft uw kat last van een urinewegaandoening, zoals blaasontsteking, blaasgruis of blaasstenen? Wij kunnen u geruststellen. De juiste, door uw dierenarts aanbevolen, voeding kan uw kat helpen zich snel beter te voelen en een terugkeer van het probleem voorkomen. De NIEUWE Hill’s™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress is wetenschappelijk bewezen voeding om de terugkeer van FIC-symptomen ('Feline Idiopatische Cystitis', een veel voorkomende vorm van FLUTD, een aandoening van de lagere urinewegen) te verminderen, en bevat ingrediënten om stress te beheersen.

Minimaliseren van voedselallergieën met gehydrolyseerde voeding

Als uw hond een voedselallergie heeft, ligt dat bijna altijd aan een reactie op het eiwit in zijn eten. Om deze jeukerige aandoening aan te pakken, heeft Hill’s Prescription Diet™ z/d™ ULTRA samengesteld. Deze voeding bevat sterk gehydrolyseerd eiwit ter minimalisering van de allergische reacties die de huid, vacht en maag van uw hond kunnen aantasten.

ALLE NIEUWS

[ ↑ skip to content ↑ ]