[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Algemene voorwaarden


Uw persoonlijke gegevens worden verzameld door Hill’s Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o., IČ: 27580792 (“Controller”). Wij zullen uw gegevens bijhouden in onze bestanden en gebruiken om uw account profiel actueel te houden, uw vragen omtrent ons bedrijf, onze producten en diensten te beantwoorden, u te contacteren indien u wint na deelname aan één van onze promoties of events waarvoor registratie vereist is en voor marketingdoeleinden zoals het verzenden van nieuwsbrieven, aanbiedingen, enquêtes en andere informatie per e-mail.

Het verschaffen van persoonlijke gegevens is vrijwillig. Uw persoonlijke gegevens kunnen gedeeld worden binnen de Hill’s Pet Nutrition groep en met de ingehuurde bedrijven die deze gegevens verwerken namens Hill’s Pet Nutrition. Sommige van deze bedrijven kunnen gevestigd zijn buiten de Europese Unie, dus geeft u toestemming om uw persoonlijke gegevens ook buiten de Europese Unie op te slaan en/of te verwerken. Uw persoonlijke gegevens zullen alleen gebruikt worden in overeenstemming met de toepasselijke wetten.

U heeft ten allen tijde toegang tot uw persoonlijke gegevens opgeslagen door ons en het recht deze te wijzigen, te wissen of andere rechten uit te oefenen zoals beschreven in de Data Protection Act.

Voorwaarden 5 euro waardebon bij registratie

De waardebon voor 5 euro retour is alleen beschikbaar bij een nieuwe registratie op onze website. Hierbij dient u uw gegevens en de gegevens van uw huisdier volledig en naar waarheid te hebben geregistreerd. Voor een vlotte verwerking van uw waardebon vragen wij om u te registreren met de naam zoals bij uw bank bekend is.

De waardebon is geldig op 1 verpakking droogvoer van Hill’s™ Science Plan™, Prescription Diet™, VetEssentials of Ideal Balance™ van minimaal 1,5 kg. De waardebon is niet geldig op Hill’s natvoer (blik of maaltijdzakjes) of op snacks.

Deze waardebon is alleen geldig voor aankopen in Nederland. U kunt de waardebon niet inleveren bij een verkooppunt.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen, dient u de waardebon geprint, ingevuld en voorzien van de streepjescode van de verpakking naar Hill’s op te sturen (Hill’s Registratiecoupon, Postbus 1402, 5004 BK, Tilburg). Alleen een volledig ingevulde waardebon voorzien van streepjescode wordt vergoed. U dient bij de streepjescode ook de omschrijving onder de barcode uit te knippen. Gefotokopieerde, gescande, beschadigde, onleesbare, een niet volledig ingevulde of gewijzigde waardebon komt niet in aanmerking voor vergoeding.

De waardebon is geldig tot de aangegeven geldigheidsdatum. Een bon ontvangen ná deze datum komt niet meer voor vergoeding in aanmerking. De geldigheid van uw waardebon kunt u vinden op de geprinte waardebon.

U ontvangt binnen 6 weken na ontvangst van de ingevulde waardebon 5 euro retour op uw bank-/girorekening (in Nederland). Wij vergoeden maximaal 1 ‘Registratiecoupon’ per naam/adres/rekeningnummer.

Niet geldig in combinatie met andere kortingsbonnen en/of aanbiedingen. De waardebon is niet inwisselbaar voor contant geld. Hill’s behoudt zich het recht voor om uitbetaling te weigeren bij enig vermoeden van misbruik.

Hill’s is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden de promotie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.

Download (PDF)

[ ↑ skip to content ↑ ]