[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Een puppy voeren

Voeren en voeding

Hoe en wanneer uw puppy te eten geven?

Het is belangrijk om uw puppy op regelmatige momenten de juiste hoeveelheid voeding te geven, maar dat kan lastig zijn. De ene puppy heeft andere voedingsbehoeften dan de andere puppy. Voedingsadviezen op de verpakking zijn slechts richtlijnen. Het is belangrijk de fysieke gezondheid van uw puppy in de gaten te houden en de voedingshoeveelheden aan te passen indien nodig.

Meer informatie

Waarin verschilt de voedingsbehoefte van een hond van die van een mens?

Uit een studie over zelfgemaakte huisdiervoeding is gebleken dat meer dan 90% van deze voedingen niet de juiste voedingsstoffenbalans had voor huisdieren.* Dieren hebben andere nutritionele behoeften dan mensen. Koken voor uw hond is dus niet hetzelfde als koken voor uw kinderen en voor uzelf. Een voeding die niet voldoende gebalanceerd is om aan de behoeften van uw hond te voldoen kan leiden tot gezondheidsproblemen.

Meer informatie

Nieuw voer voor een volwassen hond introduceren

Nu uw puppy bijna een volgroeide hond is, is het de bedoeling dat u zijn normale puppyvoer vervangt voor wat meer volwassen voer, omdat dit voer beter voorziet in zijn behoeften. Nieuw voer moet altijd geleidelijk worden geïntroduceerd - zelfs als uw puppy of hond ervan lijkt te houden - omdat dit de kans op maagproblemen aanzienlijk vermindert. Veranderingen in de voeding beïnvloeden verschillende dieren op verschillende manieren, dus het is belangrijk om voorzichtig om te springen met deze verandering.

Meer informatie

[ ↑ skip to content ↑ ]