[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Living with other pets and humans

Living with other pets and humans

Terug naar school? Zo helpt u uw kat te wennen na de vakantieperiode

Ook als u geen kinderen heeft die weer naar school gaan, is de 'terug-naar-school'-periode een tijd om van een zorgeloos vakantiegevoel over te schakelen naar 'weer-aan-het-werk'. Lees hoe u de overgang voor uw vierpotige gezinsleden gemakkelijker kunt maken!

Meer informatie

Introducing kitten to a cat

"Say hello to your new sister!" Bringing a new kitten into the household is a special and exciting time for all the family... except potentially for your current cat! Regardless of how good-natured your current cat is, she's still a cat and is therefore instinctively very territorial and aware of her place in a strict social pecking order.

Meer informatie

Kat en baby

Hoe zal uw kat reageren op een nieuwe bewoner in het huis en hoe zorgt u ervoor dat kat en baby met elkaar overweg kunnen? Dierenarts en gedragsdeskundige geeft advies over hoe u uw kat kan voorbereiden op een nieuwe bewoner. Voor veel eigenaren is hun kat als een familielid en hij heeft daarom dezelfde toegang tot alle middelen die het huis te bieden heeft als de rest van de familie. In kattermen omvat dit menselijke aandacht die vaak beschikbaar is wanneer iemand thuis is.

Meer informatie

Het introduceren van een nieuwe kat

Het introduceren van een nieuwe kat of kitten aan uw inwonende kat of hond kan behoorlijk zenuwslopend zijn. U wilt met zijn allen bij elkaar zijn en de nieuwe kat verwelkomen, maar dit gaat zelden zo gemakkelijk - zelfs niet als u een andere kat neemt om uw huidige kat gezelschap te houden.

Meer informatie

Spelen met uw kat

Spelen met uw kat is een belangrijk onderdeel van het behoud van hun gezondheid en uw band met hen. Gelukkig zijn ze dol op spelen! Het bieden van mogelijkheden om alleen te spelen is met name belangrijk voor binnenkatten, vooral als ze een groot deel van de dag alleen doorbrengen.

Meer informatie

Katten en kinderen

Er zijn weinig dingen in het leven die zo heerlijk zijn voor een kind als het hebben van een harige vriend. Gelukkig houden de meeste katten ook van de uitgebreide aandacht van kleine kinderen. Kinderen en katten kunnen samen heerlijk leven en spelen, mits ze respect voor elkaar hebben.

Meer informatie

[ ↑ skip to content ↑ ]