[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Zorgen voor een volwassen kat

Iedereen weet hoe kieskeurig katten met eten zijn. Ontdek meer over de wetenschap achter nauwkeurige voeding en waarom voeding zo belangrijk is om uw kat in topvorm te houden.

Praktische tips

Elke kat is uniek en in de ogen van elke 'dierenouder' het mooiste dier dat er ooit op aarde geleefd heeft. En zo zou het ook moeten zijn. Maar hoe leg je dat karakter, die persoonlijkheid, dat 'speciale iets' aan je kat vast op een foto die je altijd zal koesteren? Wel, het goede nieuws is dat dit met de komst van de betaalbare digitale camera's makkelijker dan ooit tevoren is geworden.

Meer informatie

Gedrag

Sommige katten zijn erg kieskeurig wat betreft hun water. U zet vers water voor ze neer gedurende de hele dag, maar zodra u de kraan openzet komen ze plotseling aanstormen om te drinken.

Meer informatie

Living with other pets and humans

"Say hello to your new sister!" Bringing a new kitten into the household is a special and exciting time for all the family... except potentially for your current cat! Regardless of how good-natured your current cat is, she's still a cat and is therefore instinctively very territorial and aware of her place in a strict social pecking order.

Meer informatie

Gezondheid en welzijn

Katten houden van kattenkruid. En het is volkomen veilig - er zit niets in dat uw kat schade kan toebrengen.

Meer informatie

[ ↑ skip to content ↑ ]