[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Historie van voeding sinds
1939

Hill’s Pet Nutrition is toegewijd om huisdieren te helpen hun volledige potentieel te bereiken door middel van kwaliteitsvoeding en gezondheidszorg. Onze ongeëvenaarde toewijding aan gezonde, gelukkige huisdieren is de drijfveer achter alles wat we doen.


Wie we zijn

Vandaag de dag belichaamt Hill's Pet Nutrition een traditie in zorg die is begonnen in 1939 met een opmerkelijke dierenarts. Onze missie is om de speciale relatie tussen mensen en hun huisdieren te verrijken en verlengen. Om dit te doen maken we huisdiervoeding van de hoogste kwaliteit die verkrijgbaar is in onze Prescription Diet™- en Science Plan™-voedingslijn. We zijn ook begaan met het welzijn van gezelschapsdieren en we zijn actief betrokken bij de ondersteuning van de veterinaire beroepsgroep en asiels. Over de hele wereld maken we op elk gebied een verschil voor mensen en hun huisdieren. Meer informatie over wie we zijn.

(De foto van Morris Frank en Buddy, de SEEING EYE®-hond, die in de gids staat is eigendom van, en gebruikt met toestemming van, The Seeing Eye, Inc.) 

 

[ ↑ skip to content ↑ ]